Tak for en god dag i skoven!

Så fik vi kørt første runde af Club La Santa MTB KIds Cup i 2019. Vi havde lige over 50 børn på sporet og de var kommet fra nær og fjern, så vi er glade for at konceptet stadig holder.

Det kunne dog være rart med lidt flere i specielt de små klasser, hvor vi i år desværre er lidt tyndt besat i U8 og slet ikke har nogen deltagere i U10 Piger – Så hiv fat i venner og bekendte (og ikke mindste deres børn), så laver vi gerne 70 godteposer til næste runde i militærskoven!

Jeg er blevet bedt om at overbringe en stor ros/tak fra vores tidtagerteam for, at i alle har kørt med de rigtige chips i skoene – Det er vist første gang (i både voksen og børneløb), der ikke har været behov for at rette i resultatet efterfølgende….Det kunne vi andre vist også lære lidt af til vores voksenløb!

Dagen forløb heldigvis uden de store uheld, selvom der var et par småstyrt undervejs og en enkelt ung mand, som desværre væltede direkte ind i hel klynge af brændenælder. I alle tilfælde var det vist mest stoltheden, som led et knæk og de fleste havde da også overskud til både smil og kage senere!

Resultaterne er opdateret og kan findes her: Resultat 1. afdeling , mens cup resultatet først opdateres efter 2. afdeling. Husk, at vi kører uden fratrækker og, at man kun deltager i cuppen, hvis man stiller op i alle 3 afdelinger.

Husk vi kører allerede om små 14 dage, d. 22 juni i Militærskoven i Varde – De praktiske informationer om parkering osv bliver opdateret i ugen op til løbet.

Tak for i dag!

Nedenfor lidt billeder fra dagen og de forskellige podier.

U8 Piger
U8 Drenge – Med dagens yngste deltager, som vist var 4 år!
U10 Drenge
U12 Piger
U12 Drenge
U14 Piger
U14 Drenge