Tak for denne gang – Vi ses til næste år!

Så fik vi afviklet sidste afdeling og samtidigt finalen af CLub La Santa Mountainbike Kids Cup 2017!

Endnu engang lykkedes det at slå vore deltager rekord, da ikke mindre end 71 børn var meldt til 3. afdeling – Hvilken fornøjelse at se denne opbakning til vores (lokale) cup.

Igen kunne vi byde velkommen til folk fra nær og fjern – Sønderborg, Skjern, Haderslev, Herning og selvfølgelig fra alle de lokale klubber i området.

Sidste afdeling bød på lidt af hvert i Arnbjerg, der var både solskin og regn, der var fast asfalt og løst grus – Vi kørte endda også lidt på scenen! Underlaget snød et par af vores deltagere, og vi måtte have plasteret frem et par gange, men vi slap vist for større skader end lidt hudafskrabninger.

Hvor er det en fornøjelse at stå ved starten og kigge på alle disse glade børn, og når man spørger dem, hvad det vigtigste er, så svarer de alle i kor “At passe på hinanden!”

Løbet blev afviklet i god stemning og der var flere tætte dyster i de forskellige klasser. Hvis vi skal fremhæve en enkelt rytter, så må det være Camilla Rahbek fra Varde, som vist i alle afdelinger har kørt hurtigst af alle ryttere og som igen i dag viste sin stærke form.

En af de mere tætte dyster så vi i U14 drenge klassen, hvor nummer 1 og 2 (samt Lukas fra U12D) fulgtes ad hele løbet, lige indtil sidste omgang, hvor Emil Folke Guanio lykkedes med at slå et lille hul til Kristoffer fra Vejle – Kristoffer gav dog ikke op, og det endte med et spurtopgør, hvor der næste skulle målfoto til for at afgøre det til Emils fordel.

Her er en lille video af drenge på en af de sidste omgange: IMG_6158

Som de fleste nok lagde mærke til, så sluttede dagen med lidt dryp fra oven, så under præmieoverrækkelsen, var der nogle der gerne ville juble, og så var der enkelte (Malthe Gemmer Kristensen), som havde lidt vel travlt med at komme i tørvejr igen.

 

Resultaterne kan for både sidste afdeling og det samlede cup resultat kan i se her:

Resultater 3. afdeling

Resultat for cuppen  (Vi har ikke fået rettet “dobbeltregistreringerne endnu, så alle placeringer er ikke helt korrekte)

 

Til slut er der kun at sige en stor tak til alle vores sponsorer, hjælpere, klappere og ikke mindst alle deltagere, som gør det til en fornøjelse at lave arrangementet.

Og husk, alle pokaler skal naturligvis indvies, når man nu har vundet dem !

 

Farvel og tak for denne gang – Og forhåbentligt på gensyn til næste år.

På vegne af Varde Cykelklub

Rene Laumand NIelsen, Allan Laumand NIelsen og Niels-Aage Ladekjær-MIkkelsen