Referat af 3. afdeling i Blåbjerg

3. og sidste afdeling af Cuppen blev i dag kørt i Blåbjerg.

De sidste ugers noget ustadige vejr var i dagens anledning afløst af fint solskinsvejr, så vejret viste sig som det også har været tilfældet til de to første afdelinger, fra sin bedste side.
Dagens rute var ca. 1 km lang og indeholdt et par gode bakker hvor specielt den sidste op mod mål var hård, og krævede en seriøs indsats fra deltagerne at forcerer.

Ved de mindste piger i U8 klassen der skulle køre 4 omgange var det igen Mille Frederiksen der var først over stregen. En godt kæmpende Kamma Bergholt blev nr. 2 foran Martine Utzen Keller som nr. 3.
I U8 drenge var det igen Magnus Søndergaard-Nielsen og Elias Folke Guanio der kæmpede om sejren, Magnus var hurtigst i dag foran Elias og med Elias Møjbæk på tredje pladsen.

I U10 piger kørte Signe Poulsen et flot løb og vandt foran Signe Frost.
U10 drenge var igen klassen med flest deltagere. Blandt de 15 deltagere var Rasmus Søndergaard-Nielsen først over stregen foran Lucas Helth Hedegaard. De to MTB Kolding ryttere Christian Hjort Hansen og Magnus Sundahl Andersen, kæmpede en vild kamp løbet igennem om 3. pladsen. Christian var stærkest til sidst og tog 3. pladsen foran Magnus.

I U12 piger var der fra start god kamp om 1. pladsen. Signe Møjbæk trak til sidst fra Katrine Olsen og blev nr. 1. Kampen om de næste pladser var også tæt, Cille Frederiksen lå længe på 3. pladsen men Lizette Nikolajsen var godt kørende i dag, og kom til sidst forbi Cille og blev nr. 3.
Mikkel Ågaard Schmidt og Victor Laumand Drue Nielsen kæmpede igen i dag om 1. pladsen i U12 Drenge. I dag var Victor stærkest og vandt foran Mikkel. Peter T. Kristensen kørte et solidt løb og blev nr. 3.

Theresa Maria Bjerager vandt for 3. gang i år i U14 piger, denne gang foran Sarah Johannsen som nr. 2 og Sara Ingstrup som nr. 3.

De samlede resultater for alle tre afdelinger kan ses her på hjemmesiden under resultater.

Arrangør gruppen vil hermed gerne sige tak, til alle deltagere og tilskuere for jeres opbakning til cuppen. Vi har i år været omkring 50 deltagere til hver afdeling og det er vi godt tilfredse med. Specielt har det været godt at se så mange piger der har været klar til kamp i år. Vi satser på at cuppen vender tilbage i 2015, og vi håber at i alle er med igen.