Referat af 2. afdeling i Sdr. Plantages Grusgrav, Varde

Vi havde nok regnet med at vejret var usædvanligt godt til 1. afdeling i Bramming, men minsandten om vi ikke blev mødt af endnu bedre vejr til 2. afdeling. Det faktum gjorde dagens Club La Santa Kids Cup til en varm fornøjelse for de 48 deltagere.

De mindste piger i U8 gav hinanden kamp til stregen, de 3 første piger i mål ind for 14 sekunder, vidner om tre piger der kæmpede til det sidste. Mille Frederiksen fra Team Blåholm Junior vandt foran Victoria Bonde Nielsen fra VCK og med Martine Utzen Keller fra Team Gedved Junior som nr. 3.
I U8 drenge var der lidt mere spredning over feltet, Elias Folke Guanio fra Fanø MTB vekslede 2. pladsen fra 1. afdeling med sejren i afdeling 2. Magnus Søndergaard-Nielsen fra VCK der vandt 1. afdeling måtte denne gang tage til takke med 2. pladsen. Nr. 3 blev Mads Winther Dalum fra Team Gedved Junior.

I U10 Piger havde vi til 2. afdeling desværre kun en enkelt pige til start. Signe Poulsen fra V. Nebel MTB blev dermed vinder af klassen. Signe kæmpede godt med U10 drengene, men vi håber at der til næste afdeling er et par piger på plads til at kæmpe mod Signe.
U10 Drenge blev ligesom første afdeling vundet af Rasmus Søndergaard-Nielsen fra VCK. Lucas Helth Hedegaard ligeledes fra VCK blev igen nr. 2, men måtte undervejs kæmpe hårdt med de to MTB-Kolding ryttere Christian Hjort-Hansen og Magnus Bøge Sundahl Andersen. Christian Hjort Hansen tog 3. pladsen.

I U12 piger bliver der ikke givet ved dørene når de tre VCK piger Signe Møjbæk, Katrine Olsen og Cille Frederiksen kæmper om podie pladserne. Signe var stærkest i dag og fik sejren med hjem. Katrine og Cille kæmpede hele vejen rundt en hård kamp om 2. pladsen der til slut gik til Katrine, og Cille blev dermed nr. 3.
Ved de største drenge i U12 fik Mikkel Aagaard Schmidt fra VCK sin anden sejr i årets cup. Victor Laumand Drue Nielsen fra VCK blev igen nr. 2. og Marcus Øhlenschlæger fra VCK, der kørte et flot løb i Grusgraven, blev nr. 3.

I U14 Piger vandt Theresa Maria Bjergager fra SGI igen foran Sara Ingstrup fra Varde. Michelle Secher fra Mountainbike Club Vejle fik efter en lidt skidt start kørt sig godt op gennem feltet og sluttede som nr. 3.

Dagens 2. afdeling af Club La Santa Kids Cup var igen en god oplevelse for os arrangører. Glade ryttere og glade tilskuere, der alle er med til at skabe en super positiv stemning omkring løbet, gør at vi allerede glæder os til 3. og sidste afdeling der køres i Blåbjerg d. 24. august. Der er åbent for tilmelding til tredje afdeling indtil d. 21. august kl. 23.59.