Referat af 1. afdeling

På en solrig men også blæsende dag kom den 4. udgave af Club La Santa Kids Cup godt i gang med 1. afdeling på sporet i Bramming. Det var et hårdt underlag og dermed en super hurtig og tør rute der ventede deltagerne så der var alle muligheder for at give fuld gas.

I første start var det som altid de mindste piger og drenge i U8 der stod til start sammen med U10.

I U8 drenge gik sejren til en flot kæmpende Frederik Vestergaard. Victor Tang Johansen blev nr. 2 og Lasse Skou Vinding nr. 3. I U8 piger blev det til hjemmesejr til Emma Frederiksen fra Bramming, der manøvrerede cyklen rundt på ruten i flot stil. Dicte Rye Andersen og Alberte Skov Mejer kom ind på de næste pladser.

U10 drenge blev et tæt opgør mellem Magnus Søndergaard-Nielsen og Elias Folke Guanio. Det var faktisk Bertil Laumand Døssing der tog starten og kom først ud på sporet, men han måtte se sig overhalet på første omgang, og endte på 3. pladsen. Magnus blev nr. 1 og Elias nr. 2. I U10 piger blev det til en sikker sejr til Mille Frederiksen. Emilie T. Kristensen blev nr. 2

I start 2 var det U12 piger og  U12 drenge der skulle afsted. Rasmus Søndergaard tog starten og kørte først ud på ruten, og der blev han så resten af løbet og vandt med ca. 20 sekunder ned til Emil Folke Guanio, der yderligere havde 1 min og 20 sek ned til Malthe Gemmer Kristensen på 3. pladsen. I U12 Piger blev det til sejr til Josefine Vestergaard.

Alt i alt en god dag i Bramming, der har et spor der giver gode muligheder for et Kids løb. Og med den tørre rute vi kørte på i dag, må det være en let omgang at være forældre og have ansvaret for cykelrengøring.

Til 2. afdeling rykker vi lidt tættere mod Varde, nærmere bestemt Søndre Plantages Grusgrav. Løbet køres søndag d. 12. juni. Husk det er stadigt muligt at tilmelde sig til de sidste afdelinger. Tilmelding til 2. afdeling d. 12. juni skal ske inden d. 9. juni kl. 20.00