Referat 1.afdeling

Så blev årets Club La Santa Kids Cup skudt i gang på MTB sporet i Bramming. Det flotte solskinsvejr kombineret med det åbne spor i Bramming, gjorde løbet til en varm fornøjelse for de 48 deltagere, der kæmpede så sveden sprang.

I den yngste række U8, var der rigtig fin tilmelding, så rækken blev delt i en drenge og en pige klasse. Hos pigerne var Mille Frederiksen Team Blåholm Junior hurtigst, foran Martine Utzen Keller og Regitze Laursen begge fra Team Gedved Junior.

Hos drengene var Magnus Søndergaard-Nielsen fra Varde Cykel Klub først over stregen og vandt. Elias Folke Guanio, Fanø MTB kæmpede flot ude på ruten og kom undervejs tæt på 1. pladsen, det blev til en 2. plads til Elias, foran Felix Kjær Nielsen.

I U10 piger kæmpede 2 x Signe om sejren, rækken blev vundet af Signe Poulsen V. Nebel MTB foran Signe Frost fra Bramming IF Motion. U10 drenge var med 15 deltagere dagens største gruppe. Rasmus Søndergaard-Nielsen fra VCK vandt foran klubkammeraten Lucas Helth Hedegaard. Christian Hjort-Hansen fra MTB Kolding kæmpede flot løbet igennem og kom til slut helt tæt på Lucas, men måtte se sig slået med bare 2 sek.

U12 piger blev et opgør mellem de tre VCK piger, Cille Frederiksen, Signe Møjbæk og Katrine Olsen. Signe tog føringen fra start, men til slut var det Katrine der var stærkest og vandt. Signe blev nr. 2 og Cille Nr. 3. Kampen om sejren i U12 var fra start en duel mellem Victor Laumand Nielsen og Mikkel Aagaard Schmidt begge fra VCK. Victor så stærk ud løbet igennem, men Mikkel Havde gemt kræfter til et angreb på sidste omgang, hvor han kørte sig i front. Mikkel holdt til mål og vandt foran Victor. Marcus Secher fra Mountainbike Club Vejle, havde disponeret rigtig med kræfterne i det varme vejr. Han startede lidt tilbage men kørte sig stille og roligt op gennem feltet og kom til slut op på 3. pladsen, som han holdt til mål.

Hos de største piger i U14, førte Theresa Maria Bjergager SGI, fra start til slut, og vandt i fin stil. Sara Ingstrup fra Varde tog 2. pladsen, foran Michelle Secher fra Mountainbike Club Vejle som nr. 3.

Tak til Bramming IF Motion for lån af MTB sporet, der er som skabt til Kids Cup. Og ikke mindst en stor tak til alle ryttere, forældre og øvrige tilskuere, for jeres positive attitude og gode humør, der gør det til en sand fornøjelse at arrangerer MTB løb for jer.

Vi ses til 2. afdeling, som finder sted 2. pinsedag mandag d. 9. juni kl. 14.00 i Sdr. Plantages Grusgrav i Varde.