66 deltagere til 2. afdeling af Club La Santa Kids Mountainbike Cup

Herning, Vejle, Sønderborg, Kalø, Varde, Bramming, Kolding og Strellev!

Vi kunne i dag byde velkommen til 66 glade og senere trætte børn fra næsten hele Jylland til 2. afdeling af Club La Santa Kids Mountainbike Cup i Bramming. Vi er overbevist om, at det er rekord både for antal deltagere og for den geografiske udbredelse.

Vejret viste sig fra sin bedste side, selvom vi under formiddagens skybrud var lige ved at beslutte os for at køre løbet på asfalten ved start og målområdet. Heldigvis klarede det op og ruten blev fin og tør, før vi skulle i gang. Alle kom godt rundt og vi undgik alvorlige uheld, selvom der var et par mindre styrt ude på ruten. For de mindste var der et par bakker, som voldte lidt problemer, men helt i cuppens ånd, så fik de lige et kort skub, og så var de videre.

Resultaterne er klar og kan findes her: Resultater fra 2. afdeling

Under oprydningen har vi fundet et stk sort cykelhandske fra Mavic, så hvis der er nogle der mangler den, så kontakt Niels-Aage på 20323537, så finder vi en løsning til at få den hjem til rette hjem igen.

Inden i kigger på billederne nedenfor, så er vi nødt til at komme med en venlig men bestemt henstilling. Vi havde desværre i dag et par uheldige episoder, hvor forældre med cykler kom til at fylde lidt for meget på ruten og selv om det var med de bedste intentioner om at hjælpe, så generede det desværre lidt for meget.

Vi vil derfor fremadrettet i denne løbsserie gerne undgå, at forældre cykler med de mindste rundt, men derimod tager løbeskoene på og løber med rundt, hvis der er behov for et skub i ny og næ. Det er alligevel også nemmere lige at give et skub og samtidigt undgå at fylde hele sporet, hvis man ikke skal styre sin egen cykel samtidigt.

Hvis du ikke er tilmeldt hele cuppen, så tilmeldingen til sidste afdeling allerede er åben, og vi glæder os til at byde jer velkommen i skønne omgivelser i centrum af Varde i Arnbjerg Parken til september.

God Sommer til vi ses igen!

U8 Piger og Drenge

U10 Piger og Drenge

U12 Piger og Drenge

U14 Piger og Drenge